Les Terrasses Ibiza

05 A 1

Kookcursus

De schorten aan!

Françoise Pialoux en haar kokspersoneel delen graag hun talent en passie met u in hun kookcursussen. Elke dag kunt u leren koken in verschillende kookstijlen van de wereld: Marokkaans, Vietnamees, Thai, waar de creativiteit van het moment ook maar zin in geeft... Dank zij biologische moestuin en markt staat de kwaliteit van de gebruikte producten borg voor de genoegens van het natuurlijke koken; en voeg daar nog een goede schep professionele kunde aan toe, die in alle eenvoud wordt uitgelegd en voorgedaan!

05 A 2
05 A 3

SPA

Weldadig ontspannen

De warmte van de hammam, de frisheid van het zwembad het genot van de massage... alles in de SPA van Les Terrasses werkt mee aan de belofte heilzame, nieuwe energie op te doen.

05 B 1
05 B 2
05 C 1

Huwelijk

Gewoon "Ja" Zeggen

In een omgeving die net zo gerieflijk en gastvrij is als een mooi ouderlijk huis kun je je bruiloft in alle intimiteit vieren.

Maak van die speciale dag de belevenis die helemaal bij je past.

05 C 2
05 D 1

Les Terrasses Ibiza

"Comme une Île dans une Île"

Compiled by Label Angel

"In de loop van deze twintig jaar, waarin ontmoetingen herkenningen werden, groeide bij mij de wens om, naar aanleiding van deze verjaardag, het verhaal van “Les Terrasses” te laten vertellen door deze cassette” Françoise Pialoux

Kopen via iTunes

Film/Foto-Locaties

Keuzemogelijkheden

Regelen van opnamelocaties (film en foto) naar keuze uit onze dossiers / Maaltijden ter plaatse of op locatie
Zoeken en huren van opnamelocaties via een email-formulier of aan de hand van een briefing
Opnamebegeleiding, lichtmateriaal, toebehoren,
reservering vervoer enz.

05 E 1
Boeken